Simrit
elää konsertissa

Useita #1 levyjä – iTunes maailmanmusiikin listoilla

Kuvittele, että revontulet laulaisivat: sellainen on Simritin ääni. Ajaton, vahva ja eteerinen kuin valaan laulu…” – LA YOGA

Simritille laulaminen ei ole esiintymistä, vaan pyhä toimitus. Hänen äänensä, musiikkinsa ja opetuksensa heijastelee omistautumista, joka tulee häneltä niin luonnostaan. Tuo omistautuminen on lahja, kyky yli kaiken, joka johtaa tuhansia olemisen keveyteen ja tietoisuuteen, jotka ovat niin elintärkeitä ihmisyydelle näinä aikoina.” -SNATAM KAUR

Ensinnäkin, olen Simritin suuri ihailija. Ensimmäisen kerran hänet nähdessäni ajattelin – vau, hän on tavallaan punk-rokkari. En tidä miksi ajattelin niin, mutta se elementti sai minut tutustumaan hänen musiikkiinsa. Hänen melodian tajunsa, energiansa ja musikaalisuutensa tekee hänestä omanlaisensa. Minulle Simrit on uuden päivän ja ajan ääni.” -BELINDA CARLISLESimrit-elämys

“Jotkut artistit ovat todella omistautuneita ikivanhoille hymneille, kannustaen kaikkia pop-tähdistä teatteriyleisöihin rakastumaan muinaisten tietäjien sanoihin. Joillain esiintyjillä on olemus, joka sekä vangitsee että rauhoittaa, ja kyky kuulla värähtely, joka yhdistää mantereet ja sielut.

Laulaja ja laulunkirjoittaja Simrit, joka on syntynyt Ateenassa, Kreikassa, ja joka kasvoi Yhdysvaltojen etelävaltioissa, on yksi näistä esiintyjistä. Hänen musiikkinsa ja taiteensa, jotka ovat houkutelleen Aerosmithin Steven Tylerin ja Go-Go’s yhtyeen Belinda Carlislen kaltaisia ihailijoita, ovat tunnettuja syvyydestään, aavemaisesta kauneudestaan, särmästään ja psykedeelisestä tunnelmastaan.

Simrit ammentaa ideoita muinaisen Bysantin ja Kreikan ortodoksikirkon hymnien harmonisesta kauneudesta ja herkistä melodioista, joiden kanssa hän kasvoi, lisää niihin opiskelemansa Länsi-Afrikan rumpurytmit ja yhdistelee pianokoulutuksensa sekä eri kulttuurien laulutyylejä ja houkuttelee näin bändinsä kanssa esiin mystisen runouden eri piirteitä sekä hengen intiimejä intohimoja.

Simritin ainutlaatuinen ääni ja taide ovat ohjanneet, inspiroineet ja venyttäneet maailman- ja kirkkolaulumusiikin rajoja heittäen vanhat kaavat pois. Hän sekoittaa hiottuja filosofisia kannanottoja eteerisiin ja koukuttaviin sovituksiin, muuttaa 1700-luvun Gurmukhi-runouden hypnoottisen tarttuviin lauluihin, kehittelee hymninomaisia melodioita ja tunnelmia ja luo eeppisiä äänimaisemia joihin on ujutettu mantroja. Hän tuo pyhän ja muinaisen syvyyden nykypäivään.

Musiikin alettua ei mene kauaa, ennen kuin ymmärrät, että tämä ei ole mikään keskivertokonsertti. Transsendentit äänet, hypnoottinen rytmi, maailmanluokan muusikot ja Simritin mukaansatempaava ÄÄNI… Valmistaudu nousuun!

Yhteisön foorumi

konsertin esikatselu

Ilmainen lataus

The Keeper (Live)

Privacy Policy

Audio-soitin

Close Hide: I already like BrightStar

Like us on Facebook?