Simrit
Live in Concert

Flera album på 1a plats – iTunes världsmusiklista

“Tänk dig om Aurora Borealis kunde sjunga: det är Simrits röst. Tidlös, stark och eterisk som en valsång…” – LA YOGA

“För Simrit är sång inte ett uppträdande, det är en helig dyrkan av det gudomliga. Hennes röst, musik och undervisning återspeglar hängivenheten som verkar komma ifrån henne så enkelt. Denna hängivenhet är en gåva, en talang som är bortom allt och kommer att leda tusentals människor till ljuset av att bara finnas till med en medvetenhet som är så viktigt för mänskligheten just nu.” -SNATAM KAUR

“Först och främst är jag ett fan av Simrit. Första gången jag såg henne tänkte jag – hon är typ punkrock. Jag vet inte varför jag tyckte det men det var vad som drog mig till att utforska hennes musik. Hennes känsla av melodi, energi och musikalitet gör henne annorlunda. För mig är Simrit rösten för dagens musik.” -BELINDA CARLISLE

“Vissa artister kan visa ett äkta engagemang i gamla meditationer och uppmanar alla från popstjärnor till teaterpubliker att älska lärandet av gamla visa män. Vissa artister kan både starkt engagera och lugna, har ett öra som för klanger och tar sig över kontinenter och genom själar. Sångförfattare och låtskrivare Simrit, född i Aten, Grekland, adopterad och uppvuxen i den amerikanska södern, är en av dessa artister.” -ROCK PAPER SCISSORS


träffa bandet


Simrit-upplevelsen

Vissa artister kan visa ett äkta engagemang i gamla meditationer och uppmanar alla från popstjärnor till teaterpubliker att älska lärandet av gamla visa män. Vissa artister kan både starkt engagera och lugna, har ett öra för klanger och tar sig över kontinenter och genom själar.

Sångförfattare och låtskrivare Simrit, född i Aten, Grekland, adopterad och uppvuxen i den amerikanska södern, är en av dessa artister. Hennes musik och artisteri, som har lockat fans som Steven Tyler från Aerosmith och Belinda Carlisle från the Go-Go’s, är känt för sin djupa, gripande skönhet, nyhet och psykedeliska känsla.

Baserat på den harmoniska skönheten och melodiska känsligheten från antikens bysantin, de grekiska ortodoxa chants hon växte upp med och västafrikanska trumtraditionerna som hon studerat som smälter samman med hennes träning i piano och sång från olika traditioner, får Simrit och hennes band fram de olika aspekterna av mystisk poesi och själens andliga iver.

Simrits unika ljud och konstnärliga bidrag har lett, inspirerat och utvidgat gränserna för chant- och världsmusik och ändrat gamla traditioner. Hon förenar rena filosofiska uttalanden med eteriska och krokiga arrangemang, förvandlar 1600-talets Gurmukhi-poesi till hypnotiska låtar med rytmer, skapar upprymda melodier, känslor och episka sånger fyllda med mantra. Hon framhäver djupet i det heliga och det gamla till det moderna.

Det kommer inte att ta länge efter att musiken börjat för dig att inse att det här inte är en vanlig konsert. Från de enastående ljuden, de hypnotiska rytmerna, musiker i världsklass och Simrits fascinerande RÖST… Gör er redo att flyga!

Vilka fans säger

Titta på: SIMRIT-upplevelsen

Gratis Nedladdning

The Keeper (Live)

Privacy Policy

Ljudspelare

Close Hide: I already like BrightStar

Like us on Facebook?